Home / آشپزی / طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو

طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو

= 222805

حلوای گل سرخ
طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو

طرز تهیه حلوا گل به همراه ویدیو
طرز تهیه حلوا گل به همراه ویدیو

 

مواد لازم:

روغن جامد یا مارگارین——————————- ۳۰۰ گرم

آرد سفید معمولی———————————— ۵۰۰ گرم

پودر شکر یا پودر قند——————————— ۵۰۰ گرم

پودر گل سرخ الک شده—————————— ۱ پیمانه = ۵۰ گرم

پودر گردو یا بادام————————————- ۱ پیمانه

عسل ————————————————- ۱۵۰ گرم

گلاب————————————————— نصف پیمانه

هل—————————————————- ۱ قاشق چایخوری

پودر پسته——————————————— به میزان لازم

طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو
طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو

طرز تهیه:

این حلوا از حلواهای سنتی تبریز است و خیلی خوشمزه است.

روغن یا مارگارین را داخل ظرف میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب شود.

وقتی روغن آب شد، آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

حدود ده دقیقه تا یک ربع آرد باید روی حرارت به همراه روغن تفت بخورد تا بوی خامی آرد گرفته شود البته حرارت بهتر است ملایم باشد تا آرد نسوزد و رنگ حلوا خیلی تیره نشود.

بهتر است آرد همیشه داخل روغن تفت داده شود نه جدا. تا عطر بهتری داشته باشد.

از پودر بادام یا گردو هر کدام که خواستید میتوانید استفاده کنید فقط ممکن است در رنگ حلوا تفاوت داشته باشد.

گل سرخ حتما باید پودر شده و الک شده باشد.

کره حلوا را خیلی سفت میکند پس بهتر است از کره استفاده نکنیم و از روغن جامد و یا مارگارین استفاده کنیم.

تفاوت کره و مارگارین: مارگارین روغن گیاهی است و کره حیوانی. مارگارین نسبت به کره نرم تر است.

مواد را از روی حرارت برمیداریم و پودر شکر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به خورد مواد برود.

اگر موقع اضافه کردن پودر شکر، ظرف را از روی حرارت برنداشته باشیم خمیر، لطافت کمتری خواهد داشت.

پودر گردو، پودر گل سرخ، عسل، هل و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردیم خمیر سفتی به دست می آید برای اینکه خمیر منسجم شود حتما آن را داخل غذاساز میریزیم.

اگر دستگاه غذاساز در دسترس نباشد مواد را با دست آنقدر ورز میدهیم تا منسجم شوند.

دقت کنید اگر بخواهیم مواد را با دست ورز دهیم و داخل غذاساز نریزیم باید گلاب را به همراه بقیه مواد اضافه نکنیم و در حین ورز دادن، کم کم اضافه کنیم.

خمیر را وقتی میخواهیم روی سطح صافی پهن کنیم کناره های آن را با دست مرتب میکنیم و صاف کرده و دوباره مرتب میکنیم تا خمیر منسجمی به دست آید و با ضربه های دست روی خمیر آن را صاف میکنیم و به قطر یک سانتی متر پهن میکنیم.

این خمیر اصلا نیازی به استراحت ندارد و این حلوا نیازی به یخچال ندارد و وقتی خمیر آماده شد میتوانید به راحتی آن را قالب بزنید.

میتوانید از انواع قالبها استفاده کنید.

روی حلوا را با پودر پسته تزئین میکنیم.

طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو
طرز تهیه حلوا گل سرخ به همراه ویدیو

این حلوا ماندگاری خیلی زیادی دارد و میتوان در دمای محیط یا حتی داخل فریزر هم نگهداری کرد اما باید دقت کنیم که داخل ظرف در بسته نگهداری کنیم.

با اندازه قالبی که در اینجا استفاده کردیم حدود ۱۰۰ عدد حلوا از این مقدار مواد به دست می آید

****دوستای عزیز برای راحتی کار و یادگیری بهتر شما عزیزان ویدیو آموزش طرز تهیه حلوا گل سرخ رو هم براتون آماده کردیم که بعد از مشاهده میتونید با استفاده از ۲لینک داده شده برای ۲کیفیت متفاوت این ویدیو آموزشی رو دانلود کنید تا یک حلوای گل سرخ حرفه ای بپزید و نوش جان کنید****

دوستای عزیزم میتونید با استفاده از دو لینک زیر که هرکدوم با یک کیفیت متفاوت هستن
فیلم آموزش تهیه حلوا گل سرخ رو دانلود کنید

دانلود کیفیت ۲۷۰p

دانلود کیفیت ۳۶۰p

امیدوارم این آموزش هم براتون مفید بوده باشه و این حلوای بینظیر رو

در ایام مختلف و مراسم مختلف تهیه و نوش جان کنید

تهیه و تنظیم : قالاقا.آی آر

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *