Home / آشپزی / بدون فر / طرز تهیه کیک بدون فر با عکس

طرز تهیه کیک بدون فر با عکس

= 11512

سلام به دوستان عزیز و همراهان گرامی قالاقا.آی آر
باز هم با یک آموزش خوشمزه و لذیذ در خدمت شما عزیزان هستیم
در این بخش براتون آموزش نوعی دیگه از پخت کیک بدون نیاز به فر رو داریم همینجا لازمه بگم که تمام رسپی هایی از این نوع پخت کیک که در سایت قالاقا.آی آر گذاشته میشه همشون تست شده و اختصاصی قالاقا.آی ار هستند و شما عزیزان با خیال راحت و آسوده میتونید این کیک ها رو تهیه کنید و خاطر جمع باشبد که اگر طبق رسپی پیش برید و نکات گفته شده رو رعایت کنید ۱۰۰% نتیجه ی زحمتتون بینظیر و عالی خواهد بود و هیچ کس باورش نخواهد شد که کیک شما روی گاز پخته شده.
پس با خیال راحت میتونید بین رسپی های ارائه شده در قالاقا.آی آر یکی رو انتخاب و تهیه کنید و نوش جان کنید.
و اما آموزش کیک بی فر که واقعا امروزِ روز خیلی طرفدار داره چون گازهای کابینتی اکثرا فاقد فر هستند و ماکروفر هم کارایی لازم رو ندارره و هر کیکی باهاش خوب و ترد و نرم در نمی یاد.

ما در قالاقا.ای آر به شما طوری آموزش میدیم که کیکی دقیقا مثل کیکی که در عکس مشاهده میکنید داشته باشید؛روش تزئین هم توضیح داده شده.

آموزش پخت کیک بدون فر
آموزش پخت کیک بدون فر

عزیزان این کیک همونطور که در عکس ها خواهید دید در قابلمه پخته شده ولی شما میتونید این کیک رو در تابه(فرق نداره هر تابه ای فقط چدن یا تفلون باشه)،پلوپز و کیک پز برقی تهیه کنید من همین کیک رو در پلوپز و کیک پز برقی هم پختم و نتیجه عالی بوده پس در انتخاب نحوه ی پخت دستتون بازه و محدودیتی در کار نیست فقط باید اندازه ها و نکات گفته شده رو رعایت کنید تا یک کیک فوق العاده عالی با بافتی بینظیر داشته باشید.
طرز پخت کیک بدون فر(کیک قابلمه ای)

مواد لازم:

طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر
طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

آرد                ۲ پیمانه (من همیشه از آرد مهبد استفاده میکنم واقعا آرد عالی و خوبیه)

شکر             ۱  و یک چهارم پیمانه

روغن مایع     یک چهارم پیمانه

شیر ولرم      سه چهارم پیمانه

تخم مرغ       ۳ عدد

بیکینگ پودر  ۲ ق چ

وانیل           نصف ق چ

نمک            یک ذره ، در حد نوک ق چ

طرز تهیه کیک بی فر:
بیکینگ پودر و نمک رو با آرد الک میکنیم و کنار میذاریم

طرز تهیه کیک بی فر
طرز تهیه کیک بی فر

تخم مرغهارو توی کاسه گود میشکنیم ، وانیل رو اضافه میکنیم ، بهتره نطفه تخم مرغ رو با نوک قاشق بردارید

که عطر کیک بهتر بشه و بوی بد تخم مرغ نده

این لخته سفید که توی عکس با قاشق برداشتمو میگم

کیک بی فر
کیک بی فر

حالا میریم سراغ همزن برقی، اول با دور کند شروع میکنیم و به تدریج سرعتو افزایش میدیم(اگه همزن ندارید یا در دسترس نبود میتونید با همزن دستی هم کار کنید ولی باید حسابی هم بزنید تا دقیقا بعد همزدن مثل عکس ها بشه)

کیک تابه ای
کیک تابه ای

تقریا ۴ دقیقه لازمه تا تخم مرغ رنگ پریده و کف آلود بشه ،این موقع شکر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ۳ دقیقه دیگه ادامه میدیم(اگه با همزن دستی کار میکنید توجه کنید که حتما تخم مرغ ها به این شکل کف کنه بعد شکر رو اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا حدی که شکر کاملا حل شه  و دونه هاش معلوم نباشه)
نکته:عزیزانی که با همزن دستی کار میکنند شکر رو پودر کنن و از پودر شکر استفاده کنند خیلی بهتره

کیک پختن بدون فر
کیک پختن بدون فر

یک کرِم سبک به دست میاد ، روغن رو بهش اضافه میکنیم و ۱ دقیقه دیگه هم میزنیم (تاکید میکنم دوستانی که با همزن دستی کار میکنن زمان همزدنشون بیشتر خواهد بود البته من یک مدل همزن دستی دارم که دقیقا مثل همزن برقی عمل میکنه و زمان همزدن باهاش هم خیلی کمتر از زمان همزدن با ویسک و …. هست ازش عکس میگیرم براتون میزارم البته اگه بتونید مثلش رو پیدا کنید)

روش پخت کیک بدون فر
روش پخت کیک بدون فر

آخر همه شیر ولرم رو میریزیم و مخلوط که شد همزن رو خاموش میکنیم

طرز پخت کیک در قابلمه
طرز پخت کیک در قابلمه

آرد رو  یکباره به کرِمی که درست کردیم اضافه میکنیم

کیک پختن بدون فر
کیک پختن بدون فر

حالا با لیسک با حرکاتی مثل تا زدن با قاشق آرد رو به خورد مایع بدید، و سعی کنید از اینجا به بعد جهت همزدنتون یکجور باشه و به یک جهت همزدن رو انجام بدید….منظورم این نیست که وسواس به خرج بدید ها!

فقط یعنی حرکت قاشق مثل هم زدن چای شیرین دورانی نباشه ، زیادی هم نزنید ،

یک قابلمه ای که کف ضخیم داره انتخاب کنید، من با چدن و سرامیک امتحان کردم جواب داد،

با تفلون هم میشه منتها تفلونتون نازک نباشه.دیواره قابلمه رو با کره یا روغن جامد چرب کنید،روغن مایع مناسب اینکار

نیست ، اگه فقط روغن مایع دارید، کمی آرد هم با الک تو قابلمه بپاشید و اضافیشو بتکونید

مایع کیک رو توی قابلمه میریزیم

طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر
طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

در قابلمه رو همراه دم کنی روش قرار میدیم

طرز تهیه کیک بی فر
طرز تهیه کیک بی فر

قابلمه رو روی شعله گاز قرار میدیم ، اول مستقیم میذاریمش روی شعله پلوپز گاز ، ۳۰ ثانیه شعله زیاد ،بعد تا آخر پخت کیک با شعله ی کم ِ کم ، ۲۵ دقیقه زمان میدیم بعد سر ۲۵ دقیقه ، یک شعله پخش کن رو میذاریم روی کوچکترین شعله گازمون که کاملا داغ بشه ، داغ که شد شعله رو کم میکنیم و قابلمه کیک رو فوری انتقال میدیم به اون شعله ولی اگه شعله پخش کن ندارید طوری نیست از اول قابلمه رو روی شعله ی کوچیک قرار بدید ۴۰ تا ۵۰ ثانیه شعله رو زیاد بزارید بعد شعله رو کم کنید و بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان بدید و در این فاصله به هیچ وجه درب قابلمه رو باز نکنید که پف کیک از بین میره

از دقیقه ۳۰ میتونید در قابلمه رو باز کنید و پخت اون رو به کمک خلال دندون یا چنگال چک کنید،هرموقع تمیز در بیاد کیک حاضره.

اگر قابله رو خوب چرب کرده باشید و آرد پاشی کرده باشید به هیچ وجه نباید کیک به قابلمه چسبیده باشه ، آروم با قاشق چوبی لبه کیک رو آزاد کنید و یک بشقاب بزرگ سر قابلمه بذارید و قابلمه رو برگردونید ، کیکه خیلی راحت برمیگرده تویه بشقاب.

من برای اینکه طرف دیگه ی کیک هم کمی برشته بشه ، وارونه داخل قابلمه برگردوندم و ۲تا ۳ دقیقه با شعله معمولی حرارت دادم البته مراقب باشید که یه وقت روی کیک نسوزه در این مرحله از گریل ماکروفر هم میتونید استفاده کنید ولی نکنید بهتره….

بعد از برشته کردن کیک خوشمزه و لذیذتون آمادست و میتونید هر مدل و با هر چیزی که دوست دارید تزئینش کنید

آموزش پخت انواع کیک بدون فر
آموزش پخت انواع کیک بدون فر
آموزش تصویری طرز پخت کیک بدون فر
آموزش تصویری طرز پخت کیک بدون فر

من با روش شابلون تزئینش کردم که در ادامه توضیح میدم

برای اینکار شما از هر شی طرحدار تمیزی میتونید استفاده کنید ،

از جمله شابلون مخصوص طراحی کیک یا اجسام خلاقانه ای مثل توری زیر کیک ، توری سینی یا تکه گیپور شسته

و اتو کشیده ، حتی طرح دست ساز خودتون روی کاغذ

من از توری زیر کیک استفاده کردم،

برای اینکه پودر قند روی سطح کیک جابجا نشه ، اول سطح کیکو یک لایه برس تر کشیدم ( فقط تر باشه ،آب شره نکنه )

برای اینکه توری خوب روی سطح کیک بشینه، قسمتهایی که از کیک فاصله گرفته بود کمی (فقط کمی) با فرچه

آغشته به آب تر کردم که به سطح کیک بچسبه دوستان دقت کنید که فقط باید تر بشه یهویی برندارید کیکتون رو خیس کنید….

آموزش تصویری طرز پخت کیک بدون فر
آموزش تصویری طرز پخت کیک بدون فر

بعد با الک پودر قند رو همه سطح کیک پخش کردم

آموزش تصویری طرز پخت کیک بی فر
آموزش تصویری طرز پخت کیک بی فر

همه سطح کیک باید یکسان با پودر قند پوشیده بشه

آموزش تصویری طرز پخت کیک در قابلمه
آموزش تصویری طرز پخت کیک در قابلمه

در نهایت آهسته و دو دستی دو طرف شابلون رو گرفتم و مستقیم برداشتمش که طرحم خراب نشه

آموزش تصویری پخت کیک در قابلمه
آموزش تصویری پخت کیک در قابلمه

همینجوری سریع و ساده کیک خوشمزه و شیک و تزئین شدتون آمادست….بفرمایید نوش جان

نکتـــــــــــه: اگه دوست داشتید همین با همین رسپی کیک شکلاتی داشته باشید از مقدار آرد نصف پیمانه کم کنید و به جاش نصف پیمانه پودر کاکائو بریزید اگه دوست دارید مزه ی کاکائوییش بیشتر باشه میتونید آرد رو ۱ و یک چهارم پیمانه بریزید باقیش رو یعنی سه چهارم پیمانه رو پودر کاکائو بریزید البته اگه از پودر کاکائو خوب و خوش رنگ استفاده میکنید همون نصف پیمانه خوبه
امیدوارم از این آموزش هم خوشتون اومده باشه و با کمک این اموزش بتونید یک کیک خوشمزه و استثنائی بپزید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

***پ.ن:
اگر این کیک یا هر کدوم از آموزش های قالاقا.آی آر رو خودتون در منزل تهیه و آماده کردید از نتیجه ی کار عکس بگیرید به ما کامنت بدید و آدرس ایمیل بدید تا باهاتون تماس بگیریم و عکس رو ازتون بگیریم و با نام و مشخصات خودتون در بخشی از سایت که به زودی رونمایی میشه به نام “هنر نمایی دوستان قالاقایی” با نام و مشخصات خودتون ثبت کنیم.
موفق و موید و شیرین کام باشید

تهیه و تنظیم : قالاقا.آی آر

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک چیتا_کیک طرحدار پلنگی

Post Views = 8422سلام به تموم دوستای عزیز و همراهان گرامی عزیزان برای این بخش …

4 comments

  1. از سايتت ديدن كردم بسيار جالب بود
    mostafakhallagh

    • سلام و عرض ادب و احترام خدمت سرور گرامی و استاد بزرگوارم.از شما سپاسگذارم.شما همیشه به بنده لطف داشتی.سپاس.امیدوارم لایق اینهمه لطف و عنایت شما باشم.برایتان از صمیم قلبم بهترین ها را خواستارم استاد عزیزم

  2. سلام.دستت درد نکنه…عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود درست کردم بینظیر شد….تا حالا کیک به این خوشمزگی نپخته بودم همه تعریف کردن ازش.خواستم ازتون تشکر کنم.مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی

    • سلام دوست عزیز.خواهش میکنم.خوشحالم که راضی بودید.کاش از نتیجه ی زحمتتون عکس میگرفتید و برام میفرستادید تا با مشخصات خودتون در بخش جدیدی که میخوایم ایجاد کنیم اضافه کنم.موفق باشید دوست گرامی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *