Home / آشپزی / طرز تهیه لگیمات

طرز تهیه لگیمات

= 2893

طرز تهیه لگیمات ساده+لگیمات با ماست+لگیمات عربی

لگیمات تُرد و لذیذ ویژه ماه مبارک رمضان
سلام به دوستان و همراهان همیشگی
دوستای خوبم منوی ماه مبارک رمضان به منوی غذاهامون اضافه شده تا شما در این ماه مبارک به راحتی بتونید آنچه که باب میلتون هست رو تهیه و میل کنید
در این بخش براتون آموزش یک نوع شیرینی خوشمزه عربی رو گذاشتم
یه شیرینی عربی بسیااااااااااااار ساده و خوشمزه! لبخند تلفظ اون به لهجه عرب های خلیج LEGHIMAT هست (تقریباً البته!! من اینجوری نوشتم که اونایی که با لهجه عربی خیلی آشنایی ندارن راحت تر تلفظ کنن بیشتر بهش لقیمات میگن) و به معنی لقمه های کوچیک! یه جاهایی بهش “لقمه الغازی و عوامات” هم می گن ولی رایج ترین اسم همون لگیمات هست!

لگیمات اصلش مربوط میشه به کشور کویت.البته دستورهاي مختلفي براي اين دسر وجود داره كه اين دستور ساده ترينشونه و فقط از آرد شيريني پزي در اون استفاده شده…و خیلی سریع و راحت تهیه میشه
امیدوارم شما هم این شیرینی لذیذ را تهیه و در کنار خانواده نوش جان کنید

طرز تهیه لگیمات
طرز تهیه لگیمات

مواد لازم:

ماست  : ۴ قاشق غذاخوری
شیر :  ۱  استکان
روغن مایع : ۱ استکان
مایه خمیر:  ۳ قاشق چایخوری
آب ولرم  :۱  استکان
 گلاب :۲ قاشق غذاخوری
آب زعفران :۱ قاشق چایخوری(زعفران دم شده که بهتره مقداری زعفران پودر شده رو در یک شرف بریزید و سپس دو سه قالب یخ روی آن بریزید اینطوری رنگ زعفرانتون زیباتر خواهد شد)
آرد کیک  به میزان لازم
مواد لازم جهت تهيه شربت:
شکر  ۲ لیوان
آب ۱  لیوان
طرز تهيه:
مایه خمیر را با ۱ استکان آب ولرم مخلوط کرده ومی گذاریم تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند سپس ماست وشیر وروغن مایع را با هم مخلوط می کنیم و مایه خمیر رابه این مواد اضافه کرده و سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم طوری که به دست نچسبد و خمیر نه سفت باشد نه شل و در انتها زعفران دم کشیده و گلاب را به ان اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنی(من از ۱ قاشق گلاب استفاده کردم ولی تا دو قاشق هم موردی نداره)اگر احیاناً دیدی خمیرتون خیلی خیلی شل شده کمی آرد به آن اضافه کنید ولی تا جایی که من تجربه کردم خمیر خوبی به دست میاد و احتیاجی به اضافه کردن آرد نیست
نکته ۲ : * مایه آماده شده را حداقل به مدت ۲الی۳ ساعت استراحت بدهید
بعد می گذاریم روغن در یک ظرفی که کمی گود باشد داغ شود و از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر روغن زياد و خیلی داغ سرخ می کنیم
دوستای عزیز دقت کنید که روغن رو ابتدا داغ کنید و بعد خمیر رو وقتی راخل روغن انداختید شعله را کم کنید تا لگیمات هاتون نسوزه و وقتی کمی رنگ یک طرف طلایی شد با قاشق لگیمات ها رو در روغن قِل بدید که همه ی جهاتش یک دست سرخ بشه اگه ازش غافل شید ممکنه یک طرف بسوزه پس موقع سرخ کردن هم حواستون به لگیمات ها باشه هم خیلی مراقب دست هاتون باشید چون کار با روغن داغ خیلی خطرناکه

بعد از سرد شدن در شيره خرما ميگذاريم و در مي آوريم و نوش جان مي كنيمخوشمزه

طرز تهیه لگیمات
طرز تهیه لگیمات
شیرینی ویژه افطار
شیرینی ویژه افطار “لگیمات”
طرز تهیه شیرینی مخصوص افطار
طرز تهیه شیرینی مخصوص افطار
شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان
شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان “لگیمات”
لگیمات شیرینی ویژه رمضان
لگیمات شیرینی ویژه رمضان
***اگر شيره خرما در دسترس نبود ميتوان شيريني آماده و سرد شده را در شربت گذاشت در ضمن شربت هم باید سرد باشد و گرنه لگیمات ها خمیر میشه***
 
طرز تهيه شربت:
آب وشکر را با هم مخلوط کرده وروی حرارت می گذاریم تا به صورت یک شربت غلیظی دراید و بعد از سرد شدن لگمات را در ان می اندازیم.
دوستای عزیز این شیرینی خوشمزه به همین سادگی آماده شد….
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوش جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان
پ.ن:حتما براي يك بار هم شده اين شيريني خوشمزه رو كه در خوزستان در ماه رمضان تهيه ميشه رو امتحان كنيد.به نظر من به خاطر استفاده از شيره خرما خيلي مقوي تر و بهتر از زولبيا و باميه هست و خیلی هم خوشمزه ست
دوستان لگیمات انواع متنوعی داره که ما براتون چند نوع رسپی مختلفش رو قرار میدیم این رسپی که در این پیج هست آسون ترینش بود
***************************
**********************************
تــــــــــــــــــــــــــــــــوجه : دوستان عزیز لگیمات رو من با سس شکلات ترجیح میدم یعنی وقتی آماده شد روش رو سس شکلات میریزم و دیگه از شربت یا شیره استفاده نمیکنم البته گاهی هم پودر قند میزنم روی لگیمات ها رو.
این دو روش هم پیشنهاد های ویژه ی من بود به شما عزیزان
امیدوارم این شیرینی خوشمزه رو در ایام ماه مبارک تهیه و نوش جان کنید
ما رو هم لحظه ی سبز دعا یاد کنید
 تهیه و تنظیم : قالاقا.آی آر

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گوش فیل اراکی

Post Views = 6398سلام به دوستان عزیز و همراهان عزیز قالاقا.آی آر طاعات و عباداتتون …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *