Home / آشپزی / غذای اصلی / طرز تهیه ماکارونی ماهیتابه ای

طرز تهیه ماکارونی ماهیتابه ای

= 4516

طرز تهیه پاستای تابه ایخوشمزه

در این پست براتون آموزش ماکارونی تابه ای رو گذاشتم که خیلی راحته و در کمترین زمان هم آماده میشه و ارزش غذایی خوبی هم داره و نی نی های ناز نازی هم اغلب از تست این غذای خوشمزه خوششون میاد و کمتر کودکی ممکنه این غذا رو رد کنهخسته البته اين غذای لذیذ برای بزرگترهای عزیز هم مطلوب و دلچسبه

اگر از غذاهای تکراری و مزه های همیشگی خسته شدید و

دنبال تنوع هستید این غذای لذیذ یکی از دلچسب ترین تنوع هایی هست

که میتونید به راحتی و در کمترین زمان داشته باشید

این غذا مطلوب خانوم های عزیزیست که شاغل هستن و حتی آقایون هم طرفدار این مدل غذاها هستن

که راحت تهیه میشه و در عین حال خوشمزه و متنوع ست و ارزش غذایی مناسبی هم داره

امیدوارم این غذای لذیذ و در عین حال آسون و مقوی رو برای نازگلاتون و خودتون درست کنید

و نوش جان کنید و لذتش رو ببرید

و امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــازیبا :

طــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرز پخت پاستا در ماهی تابه در کمترین زمان

طرز پخت ماکارونی در ماهیتابه+پاستا تابه ای

مــــــــــــــــــــــواد لازم:
روغن زیتون             ۱ق.غ  (من خودم روغن زیتون دوست ندارم درنتیجه روغن مایع استفاده کردم و کمی هم کره توش ریختم)
پیاز خرد شده          ۱ عدد
سوسیس               ۱بسته (مقدار سوسیس بستگی به سلیقه ی خوتون داره میتونید از سوسیس دودی یا معمولی استفاده کنید ولی سوسیس پنیر خیلی جالب در نمی یاد)
آب مرغ مزه دار       ۲فنجان
شیر                       ۱٫۲ فنجان
گوجه فرنگی          ۲عدد متوسط
ماکارونی به میزان لازم
(مقدار مناسب ماکارونی رو با توجه به مواد اولیه خودتون میتونید
تشخیص بدید حدود نصف بسته  تقریبا خوبه ولی من گاهی بیشترم ریختم توصیه میکنم ماکارونی
رو کم کم بریزید و با توجه به میزان موادتون خودتون به راحتی
تشخیص میدید که لازمه باز هم بریزید یا نه)
نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم
سیر خرد شده        ۱ تا ۲ حبه
پنیر چدار                ۱ فنجان (میتونید از پنیر پارمسان هم استفاده کنید این کاملا سلیقه ایه)
جعفری                  ۱تا۲قاشق (جعفری خرد و ریز شده)
***البته جعفری رو میتونید حذف و یا بیشتر کنید من خودم آویشن هم در آخر اضافه میکنم

 

طرز تهیـــــــــــــــــــــــــــــه :
روغن را در یک ماهیتابه ی متوسط روی حرارت گذاشته تا رو غن داغ بشه.
پیاز رو در تابه ریخته و در حدی که طلایی شود تفت میدیم بعد سوسیس رو
اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم قبل اینکه سوسیس ها رنگشون عوض شه
(یعنی بعد از کمی تفت دادن( سیر خرد شده را اضافه میکنیم و اجازه میدیم رنگ سوسیس ها
کمی تیره بشه تقریبا یه چیزی حدود ۳تا۴ دقیقه.
بعدش آب مرغ مزه دار شده رو+گوجه ریز یا رنده شده
ترجیحا بدون پوست+شیر+پاستا و نمک و فلفل رو به مواد اضافه میکنیم و
اجازه میدیم کمی مواد به خورد هم برن و باید تا جوش اومدن هم بزنیم البته نه جوری
که مواد له بشه بعد جوش اومدن حرارت رو کم میکنیم
و اجازه میدیم که پاستا بپزه حدود ۱۲تا ۱۴ دقیقه زمان لازمه
بعد از پختن پاستا پنیر رو رویه موادمون میریزیم و میزاریم تا پنیر کاملا ذوب بشه حدود ۲ دقیقه زمان میبره
در این مرحله جعفری ریز شده و آویشن رو اضافه کنید و بلافاصله در ظرف مورد نظرتون سرو و تزئین کنید

نــــــــــــــوش جـــــــــــــان

دستور پخت ماکارونی در ۱۲ دقیقه+ماکارونی تابه ای

**این غذا یکی از غذاهایی که اغلب کوچولوهای ناز دوستش دارن و ارزش غذایی بالایی هم داره به دلیل وجود
آب مرغ و پاستا در کنار هم و چون سوسیس یکی از مواد اولیه ی این غذای فوری و خوشمزه ست کوچولوها بیشتر میپسندش.این غذا برای تمام اعضا خانواده مقوی و مناسبه و معمولا پاستا غذای مورد علاقه ی اکثر افراده پس اگه شما هم از تست پاستا خوشتون میاد حتما این غذای لذیذ رو تهیه کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید
نکتـــــــــــــــــــــــــــــــه ی آخـــــــــــــــــر :

من گاهی ذرت کنسروی+ قارچ و فلفل دلمه ای های زرد و قرمز و سبز هم به مواد اضافه میکنم
که خیلی لذیذ میشه اگه دوست نداشتید فلفل دلمه ای رو امتحان کنید توصیه میکنم اگه تست قارچ و ذرت رو
در غذاتون میپسندید حتما یکبار امتحان کنید

اگه خواستید قارچ و فلفل و ذرت اضافه کنید باید قارچ رو در همون مرحله ی اول تفت دادن با پیاز تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ها رو اضافه کنید و تفت بدید بعدش سوسی و سایر مراحل ذرت رو هم میتونید همزمان با آب مرغ مزه دار اضافه کنید
امیدوارم این غذای مقوی و خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید و لذتش رو ببرید
متاسفانه من خودم هر بار که درست کردم ازش عکس نگرفتم ولی اینبار حتما از تک تک مراحل عکس هم میگیرم و در همین پست قرار میدم…
اگه شما دوستای گلمم درست کردید خوشحال میشم عکسش رو برام بفرستید تا با نام خودتون در همین بخش قرارش بدم

من سعی کردم کامل و جامع توضیح بدم و تمام نکاتش رو هم گفتم

ولی باز اگه سوالی داشتید من در خدمتم

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

2 comments

  1. خیلی هم عالی…
    دستتون درد نکنه منکه حتما درستش میکنم
    برا ناهار فردام یا شام
    خدا خیرتون بده منو از درگیری فکری فردا واسه چی درست کردن نجاتم دادی

    • دوست عزیزم خوشحالم که از این رسپی خوشتون اومده و تصمیم به تهیه ش رو گرفتید
      امیدوارم خوشتون بیاد و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید
      اگه تونستید حتما از نتیجه ی نهایی زحمتتون یک عکس تهیه کنید تا من در بخش میژه ای با نام خودتون ثبتش کنم
      ممنون که به ما سر میزنید
      به امید دیدار مجدد و با آرزوی بهترین ها برای شما دوست خوبم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *