Home / آشپزی / دسر / طرز تهیه پودینگ مخلوط توت ها “پودینگ تابستانی”

طرز تهیه پودینگ مخلوط توت ها “پودینگ تابستانی”

= 4114

دوستان عزیز این دسر رو پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید واقعا آسون و در کمترین زمان آماده میشه و خسته کننده نیست و در عین حال طعمی بی نظیر و بسیار عالی داره که مطمئنا تمام اعضاء خانوادتون عاشقش میشن…پس این دسر خوشمزه که ظاهر خیلی شیک و قشنگی هم داره رو از دست ندید

طرز تهیه پودینگ تابستانی و خنک مخلوط توت ها

● مواد لازم برای ۶ نفر

۵۰ عدد نان برشی مخصوص تست (یک روز مانده)
۸۰۰ گرم یا ۶ تا ۷ فنجان مخلوط انواع توت ها از جمله توت فرنگی، شاتوت و توت سیاه
۵۰ گرم یا یک چهارم فنجان پودر قند
مقداری خامه زده شده و یا بستنی وانیلی برای تزئین

● طرز تهیه

۱) کاسه بلوری معمولی متوسطی آماده کنید و برش های نان را به همان صورت درسته در کف و دیواره های ظرف بچینید. برای هر یک ۵ تا ۶ برش نان کافی است.(میتوانید اضافه های نان ها را با قیچی مخصوص آشپزخانه قیچی کنید)

طرز تهیه ی یک دسر خوشمزه و آسون

۲) انواع توت ها را به همراه پودر قند در قابلمه ای بریزید و با حرارت ملایم روی شعله اجاق گاز قرار دهید. با توجه به این که با حرارت دادن توت ها آب می اندازد، نیازی به اضافه کردن آب در آنها نیست. زمانی حدود ۴ الی ۵ دقیقه مخلوط را حرارت دهید تا آب حاصل از پخت توت ها کم شود. پس از گذشت این مدت زمان، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود. سپس با قاشق مخلوط توت های پخته شده را به همراه کمی آب حاصل از آنها در داخل کاسه و روی نان های برشی چیده شده در ظرف بریزید.

پودینگ توت فرنگی و شاهتوت و توت سیاه

۳) قسمت های اضافی سر برش های نان را روی مخلوط برگردانید (من قیچی کردم و خیلی راحتتر بود)و سپس سطح روی میوه و قسمت های برگردانده شده نان های برشی را با چند تکه نان برشی دیگر بپوشانید.

پودینگ مخلوط توت ها
دسر خوشمزه با میوه های تابستانی

قدری از آب حاصل از حرارت توت ها را روی نان ها بریزید.

پودینگ توت فرنگی و طرز تهیه آن

۴) یک عدد نعلبکی چینی یا زیردستی را به صورت وارونه در داخل کاسه و روی تکه نان قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا باعث انسجام این دسر خوشمزه شود. هر یک از کاسه ها را به همین صورت با مواد و نان پر کنید. سپس کاسه ها را مدت زمانی حدود ۸ ساعت یا شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پودینگ تابستانی و خنک

۵) برای سرو این پودینگ و برگرداندن آنها از داخل هر کاسه، از یک چاقوی باریک و تیز استفاده کنید. به این صورت که چاقو را در فاصله میان پودینگ و دیواره ظرف حرکت دهید تا پودینگ از دیواره ظرف جدا شود.

طرز تهیه دسر با انواع توت ها
پودینگ مخلوط میوه های تابستانی

(من ظرف بلوری انتخاب کردم و خیلی خیلی کم با دستمال کاغذی سطحش رو چرب کردم و پودینگم به راحتی و بدون نیاز به چاقو و … تویه ظرف سروم برگشت فقط توجه داشته باشید خیلی خیلی خیلی کم رویه دستمال کاغذی روغن بزنید و ظرفتون رو چرب کنید) سپس آن را در بشقابی برگردانید در پایان، باقی مانده آب مواد را روی پودینگ بریزید و به همراه خامه زده شده و توت فرنگی و شاهتوت و توت سیاه تزئین کنید و سرو کنید؛ برای تزئین میتوانید از بستنی وانیلی هم استفاده کنید که تستش فوق العاده عالی میشه من مثل عکس اول سرو کردم و جاتون خالی عالی بود.

طرز تهیه ی پودینگ توت فرنگی و شاتوت

تهیه و ترجمه توسط قالاقا . آی آر

“بهار”



پی نوشت : در تصویر زیر هم مراحل تهیه ی کامل و پشت هم گذاشته شده

آموزش طرز تهیه پودینگ توت فرنگی به صورت تصویری

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *