Home / آشپزی / غذای اصلی / نکات مهم برای تهیه ی انواع خورشت و جا افتادن خورشت

نکات مهم برای تهیه ی انواع خورشت و جا افتادن خورشت

= 4110

برای تهیه خورشتها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

اولین شرط خوشمزه شدن غذا اینست که غذا را با حوصله و عشق طبخ کنید…غذای مادرها همیشه خوشمزه ترین غذاهاست چون چاشنی بینظیری به نام عشق در تمام غذاهایشان دارند اما فراموش نکنید که زمان در جا افتادن خورشت و خوشمزه تر شدن آن نقش مهمی دارد البته من از زودپز استفاده میکنم ولی بعد از زمان لازم برای طبخ گوشت حتما خورشتم رو در قابلامه ی مناسب میریزم و رویه شعله ی ملایم بهش کمی زمان میدم تا حسابی جا بیفته و روغن روش واسته و خوش رنگ و بو و خوشمزه بشه D:

خورشت باید با حرارت ملایم طبخ شود.

خورشت را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورشت باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورشت ریخت.

گوشت خورشت را حتما با فلفل سیاه معطر کنید هم عطر خوبی به غذا میدهد هم خوش خوراک تر میشود.

چاشنی خورشتها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.

خورشت باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.

نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.(البته یادتون باشه رزدچوبه و فلفل سیاه گوشت رو همون موقع تفت به همراه کمی نمک به گوشت اضافه کنید)

برای تهیه پیاز داغ :
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورشتها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و روی آتش گذاشت و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.(اینو اینجا گفته منم براتون نقل قول کردم ولی من هرگز آب نمیریزم و مشکلی هم پیش نمی یاد فقط وقتی پیاز سبک شد گوشت رو اضافه میکنم تا هم عطر بوی پیازم از بین نره و بتونه گوشت رو خوشمزه کنه هم سیاه نشه)

نکته ی مهم برای روغن انداختن خورشت ها خصوصا خورشت قورمه سبزی

آخرین مرحله ی پخت بعد از اضافه کردن نمک و آبلیمو برای روغن انداختن خورشتتان میتوانید از چند قالب یخ استفاده کنید یخ باعث میشود که روغن غذا آزاد شود و به اصطلاح روی خورشتتان روغن بیفتد

About bahar

بهار هستم.امیدوارم بتونم تویه این سایت مطالبی رو قرار بدم که مفید باشه و هر کاربری با یکبار حضور در سایت قالاقا بشه دوست همیشگی قالاقا.آی آر دوستان عزیز ما در سایت "قالاقا.آی آر" به منظور احترام به کاربران عزیزمون تمام تلاشمون اینه که براتون مطالب و آموزش هایی رو اماده کنیم که در سایر سایت ها نیست و در ضمن در مورد رسپی های آشپزی(غذاها،شیرینی ها،کیک و دسر) باید خدمتتون بگم که تمامشون تست شده هستن و با نکات خاص و یا به اصطلاح فوت و فن های کاملا اختصاصی قالاقا.آی آر به شما ارائه داده شده اند به امید اینکه بتونیم در کنار هم اوقات خوب و خوشی داشته باشیم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک چیتا_کیک طرحدار پلنگی

Post Views = 8582سلام به تموم دوستای عزیز و همراهان گرامی عزیزان برای این بخش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *